Mantra Concert: Alchemy of Sound

Mantra Concert: Alchemy of Sound

8

Mantra Experience: Alchemy of Sound
Live Concert met The Dutch Monk

Doe mee met deze transformerende avond waarin we onszelf onderdompelen in de diepgaande wereld van eeuwenoude Sanskriet mantra’s. Dit is geen typische zang- of kirtan ervaring; het is een meditatieve reis onder begeleiding van Swami Purnachatianya, waarin hij de Vedische hymnen zal chanten en uitleggen.

 • Ervaar een 2-uur durende, transformerende mantra sessie
 • Ontstijg je geest en verbind met je innerlijke zelf door middel van eeuwenoude klanken
 • Leer de diepere betekenis van de Vedische hymnen en de kosmische trillingen die ze overbrengen van een expert van de Vedische Traditie

Op 30 november nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een werkelijk transformerende ervaring: een avond van spiritueel ontwaken door de kunst van mantra chanten. Dit concert van The Dutch Monk, Swami Purnachaitanya, belooft een bijzondere reis voor je innerlijke zelf te worden.

Sanskriet mantra’s, het hart van dit evenement, bieden een krachtige en meditatieve ervaring. Wanneer ze op de juiste manier worden gechant, overstijgen deze eeuwenoude klanken de grenzen van gewone muziek en leiden ze je naar een diepe verbinding met je innerlijke zelf. De trillingen van deze krachtige woorden en zinnen creëren een serene en meditatieve sfeer, waardoor je gemakkelijk voorbij je gedachten en geest gaat en je je innerlijke rust en ware natuur kunt ervaren.

Dit concert biedt je een unieke gelegenheid om je eigen spiritualiteit te verkennen, of je nu een ervaren beoefenaar bent of een nieuwsgierige beginner. Onder leiding van Swami Purnachaitanya, een echte expert van de Vedische traditie, komen we in harmonie samen om de schoonheid en sereniteit te ervaren die deze eeuwenoude Vedische hymnen in je leven kunnen brengen.

Het verschil met Satsang, Bhajan en Kirtan

Mantra chanten is een integraal deel van de essentie van spirituele verbinding en innerlijk ontwaken. Hoewel kirtan en satsang elk hun eigen voordelen hebben, zal het luisteren naar Vedische mantra’s die op de juiste manier gechant worden door Swami Purnachaitanya je meenemen op een heel persoonlijke reis naar binnen en resoneren met de diepste lagen van je bewustzijn. Je zal je vooral onderdompelen in de rustgevende trillingen van Swami Purnachaitanya’s mantra chants, die je helpen moeiteloos een staat van diepe meditatie te ervaren. 

Het gaat bij de serene herhaling van deze speciale klanken in mantra chanten niet alleen om de harmonieuze melodieën of het samen komen in een groep; het is een meditatieve techniek die de kern van je wezen raakt. Het leidt je naar diepgaande zelfontdekking en een verhoogde staat van bewustzijn.

In tegenstelling tot kirtan, dat vaak neigt naar een muzikale viering, en satsang, dat zich meer richt op het bespreken van spirituele kennis, is mantra chanten een persoonlijke weg naar innerlijke vrede. Het is de techniek die je in staat stelt diep in de bron van je eigen spiritualiteit te duiken, en troost, helderheid en verlichting te vinden in de rustgevende melodieën van heilige klanken. Meditatie met Vedische mantra’s is waar echte transformatie plaatsvindt, en het leidt je naar de ware essentie van je spirituele reis.

Mis dit unieke event niet!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Local Time

 • Timezone: Europe/Brussels
 • Date: November 30, 2023
 • Time: 7:00 pm - 9:00 pm
Register