Apollanja Event: Alchemy of Consciousness

Apollanja Event: Alchemy of Consciousness

swami purnachaitanya

Op woensdagavond 22 november 2023 is Swami Purnachaitanya bij Apollanja Crystals te gast in de Martinikerk in Bolsward.

Alchemy of Consciousness: Secrets of Mantras and Meditation

Een unieke workshop met The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya

In deze praktische workshop zal je onder begeleiding van een expert van de Vedische traditie de kracht ervaren van mantra’s en Sanskriet ‘chanten’ en leren hoe je deze en meditatie kunt gebruiken als effectief middel voor meer rust, energie en focus in je dagelijks leven.

Heb je je ooit in het leven een beetje verloren gevoeld, verward over welke richting je uit gaat? Of heb je wel eens gevoeld dat je veel meer zou kunnen, maar het zich nog niet manifesteert? De oude Vedische traditie maakt gebruik van mantra’s en meditatie om helderheid in je geest te krijgen en obstakels in je leven te verwijderen. In deze workshop ervaar je de kracht van mantra’s en leer je hoe je ze kunt gebruiken in je persoonlijke ontwikkeling.

Mantra’s zijn speciale woorden en klanken die een krachtige impact hebben op ons lichaam, onze geest en op de omgeving. Alles is opgebouwd uit energie die op verschillende frequenties trilt en mantra’s zijn een van de meest effectieve manieren om de kwaliteit van ons bewustzijn en de wereld om ons heen te beinvloeden. De ware kennis van mantra’s is heel diep en is als de alchemie van het bewustzijn.

Tijdens deze avond leer je niet alleen heel veel over de wetenschap van mantra’s, maar zal je ook een krachtige mantra leren die je zelf in je dagelijks leven kan toepassen. Ook zal je een moeiteloze meditatie ervaren onder begeleiding van Swami Purnachaitanya.

Details:

  • Swami Purnachaitanya Experience (€ 22,00) (incl. koffie en thee)
  • Woensdag 22 november 2023
  • In de Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: November 22, 2023
  • Time: 1:00 pm - 4:00 pm

Location

Bolsward - NETHERLANDS