[SOLD OUT] Speciale India Tour met Swamiji

[SOLD OUT] Speciale India Tour met Swamiji

Ontdek de magie van de spirituele rijkdom van India op deze speciale reis met een select aantal deelnemers onder persoonlijke begeleiding van The Dutch Monk, Swami Purnachaitanya.

photo 2023 09 19 17.00.12

Ontdek het echte India

Je zal ervaren hoe het is om een 5-daagse stilte (meditatie) retraite te doen in het internationale centrum van de Art of Living in Bangalore – een prachtige echte Ashram. Je zal daar ook echte Vedische Yagya’s (vuurrituelen) en Pujas (ceremonies met mantra’s) meemaken en deelnemen aan een van de grootste en meest belangrijke spirituele festivals, onder begeleiding van Gurudev Sri Sri Ravi Shankar: de Maha Shivaratri Celebrations!

Na deze bijzondere dagen zal je naar Rishikesh reizen: een van de heiligste en meest belangrijke spirituele plaatsen in India, dat ook de Yoga Capital of the World wordt genoemd. Hier zul je ook verblijven in de Ashram van Art of Living aan de rivier de Ganges en Swamiji zal je de verschillende kanten van Rishikesh laten zien. Zo zul je een eeuwenoude traditie meemaken, waar je Sadhus (yogi’s en hindu monniken) uitnodigt voor een speciale maaltijd, die zij dan met zegeningen en mantra’s in ontvangst nemen. Ook zul je de zonsopgang boven de Himalayas meemaken van een hooggelegen tempel buiten Rishikesh en zul je ervaren wat het is om te mediteren in de grot waar ooit de Rishi Vasishta ook heeft gemediteerd. Als je van avontuur houdt, kan je dan met Swamiji terug naar Rishikesh raften (en anders zorgen we natuurlijk voor ander vervoer). En dit is nog niet eens alles…

✨ Het bijzondere festival Maha Shivaratri met Gurudev Sri Sri Ravi Shankar
✨ Art of Silence programma in Art of Living International Center, Bangalore
✨ Speciale excursies in Rishikesh
✨ En meer…

Vereisten:

– Je bent fysiek en mentaal gezond genoeg om zo’n reis te kunnen maken.
– Je bent tenminste 18 jaar oud. Je hebt ten minste een Art of Breathing programma gevolgd.
– Dit is ook een vereiste om aan de Art of Silence mee te kunnen doen.

Voor alle informatie over deze reis, het programma, de kosten en om je in te schrijven, bezoek www.artofliving.org/nl-nl/india of klik op ‘register’.

Voor vragen over de reis kan je contact opnemen met Annie Moedt, a.a.moedt@hotmail.com of 06-18513189.

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: March 1 - 13, 2024
  • Time: All Day

Location

Bangalore & Rishikesh - INDIA